Mijn eerste “grote” inzet als verkeersregelaar

Zaterdag 20 april 2013 “Wandelfeest” te Papendal

 

Mijn eerste “grote” inzet als verkeersregelaar. ’s Morgens eerst materialen halen en vervoeren van Duiven naar Papendal. Waar rond de klok van 11:00 uur de briefing voor dit evenement heeft plaatsgevonden en waar iedereen de laatste vragen kon stellen. 23 verkeersregelaars van AV Duiven stonden klaar om alles in goede en vooral veilige banen te leiden. Een prachtig gezicht: de veiligheidskleding netjes voor elkaar, iedereen wist wat hij/ zij moest doen, iedereen gemotiveerd, iedereen gefocust op hetgeen wat komen gaat.

Het “Wandelfeest” bestaat uit een 3-tal mooie tochten 5, 10 en 20 km door en rondom sportcentrum Papendal. Dit voor het goede doel van Fonds verstandelijk gehandicapten en het Revalidatiefonds.

Door veel factoren was het voor ons als verkeersregelaars ook een feest om te mogen doen: goede organisatie, lekker zonnig weer maar bovenal zeer vriendelijke wandelaars. Want daar doe je het tenslotte voor! Nadat de laatste wandelaars ook veilig terug zijn op Papendal kunnen de verkeersregelaars hun posten verlaten. De “after”briefing gaat plaatsvinden: evalueren wat goed is gegaan en kijken naar de eventuele wijzigingen voor een volgende editie. Je ervaringen delen zoals het op sleeptouw nemen van een rolstoel, het gezien hebben van BN-ers en de mooie uitspraken van wandelaars. Al met al een zéér geslaagde dag waarbij AV Duiven kan terugkijken op de professionele inzet van hun mensen!

 groetjes Pascal Sessink



Terug naar het nieuws overzicht