Gastenboek
 • Gert-Jan Kooistra
  05-06-2023
  Nog 1 nachtje slapen en dan gaan we weer beginnen met de avondvierdaagse in Duiven! Leuk dat jullie weer mee doen als groep of als individu. 4 dagen je eigen stand lopen en dan als afsluiter de intocht op aankomende vrijdag. Veel (wandel) plezier en graag tot morgen! Voorzitter AVD
 • Gert-Jan Kooistra
  10-06-2022
  Het zit er op iedereen veilig de finish gehaald en de wisseltrofee gaat dit jaar naar een bijzondere winnaar namelijk de Bernadette school uit Loo!!!!! ???
 • Gert-Jan Kooistra
  06-06-2022
  Nog 1 nachtje slapen en dan gaat het gebeuren, editie 35!! Avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo
 • Gert-Jan Kooistra
  31-05-2022
  It Giet Oan! vanaf dinsdag 7 juni tot en met 10 juni 2022 volop wandelplezier in Duiven en omgeving! Wij hebben er zin in, jullie ook?
 • Dik Bruggink
  18-06-2019
  Via deze weg wil ik iedereen bedanken die ons deze leuke, onvergetelijke vierdaagse week heeft bezorgt.
  Wij hebben er van genoten met name de persoonlijke touch.
  Bedankt Dik en Djorn Bruggink.
 • OoyseLandloop 2019
  12-06-2019
  De 20e editie van de Ooyse landloop was weer een groot succes. We hebben veel positieve reacties
  mogen ontvangen van deelnemers en toeschouwers, iets waar wij als organisatie erg trots op zijn.

  Het mooie weer, waar eigenlijk niemand op had gerekend, speelde een belangrijke rol maar zeker jullie bijdrage heeft deze dag onvergetelijk gemaakt.
  Een groot compliment voor iedereen en bedankt dat jullie aanwezig waren bij dit jubileum.

  Rest ons nog jullie mede te delen dat de 20e editie voor de huidige organisatie, bestaande uit
  Erik Sanders, Jolanda Golembiewski, Jorre Vink en Marianne van Braak, de laatste is geweest.
  Er wordt momenteel door het bestuur van Atletiekvereniging de Liemers gekeken hoe en door wie deze
  loop in de toekomst ingevuld zal worden.
  Wij hebben er vertrouwen in dat de Ooyse landloop op 2e pinksterdag 2020 weer gewoon wordt gehouden. Hopelijk zijn jullie daar dan als vrijwilligers ook weer bij en wellicht kunnen jullie ons
  dan aanmoedigen bij de 5 of 10 km.

  Dus misschien tot volgend jaar !
 • Gertjan Kooistra
  08-06-2019
  Het zit erop, geen reden om de laatste dag ivm weer af te gelasten. Goede beslissing genomen om de laatste dag door te laten gaan! Super evenement, dank aan alle deelnemers en super vrijwilligers. Ook dan aan burgemeester de Lange die als verkeersregelaar deze dag mee draaide, top Rij tot snel. Gefeliciteerd de Wiekslag met jullie 4e winst van onze wisseltrofee! Super dank aan de lieve dames Truus en Sandra.
 • Gert-Jan Kooistra
  07-06-2019
  Wat en hoe gaat het de laatste dag (vandaag) worden. Hopelijk gaat alles door, in de loop van de dag weten we meer (over het weer).
 • Gert-Jan Kooistra
  07-06-2019
  Ja hoor, ook dag 3 is super verlopen. iedereen veilig en op tijd binnen. Sommige met wat blaren, maar dat was de pret zeker niet minder door. Kijk op de foto pagina op onze website. Dank aan onze fotografe.
 • Gert-Jan Kooistra
  06-06-2019
  Ook dag 2 is super verlopen! Net even voor 09.00 uur waren alle 2200 lopers binnen. Top. Even afwachten wat het weer vandaag gaat doen en hopelijk houden we het droog
 • Gert- Jan Kooistra - voorzitter
  04-06-2019
  Mooi de 1e dag van onze avondvierdaagse is begonnen en het slechte weer heeft Duiven en omgeving NIET bereikt. Een superster en de 5 en 10 km lopers komen in grote getallen binnen. Op naar de dag vanmorgen
 • Trees Wandel
  16-01-2019
  Beste Esther en Marco,
  Ik constateer tot mijn schrik dat mijn eerdere bedankmail jullie niet heeft bereikt.
  Allereerst wens ik jullie alle goeds toe voor 2019: goede gezondheid en veel werkplezier!

  Daarnaast wil ik jullie namens alle lionsvrouwen van lionsclub Renkum Airborne wederom bedanken voor jullie inzet en samenwerking incl. al jullie andere collega?s tijdens de Kerst- en wildfair op 9 december 2018 bij kasteel Doorwerth.

  Mochten jullie nog tips, verbeter- of aandachtspunten hebben waar wij van kunnen leren dan vernemen wij dat graag.

  Wij hopen ook dit jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. Wanneer de datum definitief is dan laat ik weer van mij horen.

  Met hartelijke groet,
  Trees Wandel
  Lionsclub Renkum Airborne.
 • via www.facebook.com/Trail.Xperience.Veluwezoom
  05-11-2018
  Hallo,

  Ik wil toch even iets kwijt. En de meesten kunnen zoiets via facebook doen, maar als je geen facebook hebt, tja, dan kom je er bekaaid van af! Dus dan moet ik maar iets \'actiever\' zijn om te zeggen wat ik zeggen wil. Want zonder al te sentimenteel te gaan doen wil ik jullie complimenteren voor weer een heerlijk evenement twee weken geleden, de 4parkentrail. Dit was pas de tweede keer dat ik hem liep, maar ik vond het vorig jaar zo \'lekker\', leuk en goed georganiseerd, dat ik al uitkeek naar dit jaar! En laat ik er niet om heen draaien: ik kijk nu al uit naar volgend jaar! Gewoon een heerlijk parcours, ongedwongen sfeer, ach, gewoon top. Ik loop geregeld een trail hier in het Nederlandse (hoewel ik echt wel moet bekennen dat ik zeker niet iemand ben die echt voor de lange afstand/trail gaat!) en laat ik heel eerlijk zijn, er zijn wat meer \'pretentieuze\' trails c.q. organisatoren die het echt niet zo voor elkaar hebben als jullie! Chapeau! En het voelt altijd als een dooddoener, maar een bijzonder woord van dank voor de vrijwilligers/mensen die bij wegovergangen etc staan. Ik probeer ze altijd tijdens de trail al te bedanken, maar ik weet niet of het echt altijd aankomt hoe dankbaar wij lopers moeten zijn dat ze daar staan!

  Goed, genoeg complimenten nu! Maar ik wilde het toch eens gezegd hebben! Ga zo door en tot volgend jaar!

 • Org. Herdenking Oosterbeek
  23-09-2018
  We hopen dat jullie inmiddels een beetje opgedroogd zijn. En weer op temperatuur zijn.
  Wat een regen en wat was het koud op het laatst.

  Vanavond lekker een warme chocomelk en de voetjes omhoog.

  En toch vinden we dat we, ondanks dat het weer slecht was, we met ons allen en ieder op zijn plaats een waardige herdenking hebben laten plaats vinden.
  En daar willen we als organiserend team jullie hartelijk voor bedanken.
  We hebben waardering voor jullie inzet en doorzettingsvermogen. Want het weer zat echt niet mee.
  Chapeau voor jullie allemaal en nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet en doorzettingsvermogen
 • Gert-Jan Kooistra voorzitter
  09-06-2018
  En de winnaar is: de wereldwijzer! Gefeliciteerd
 • Gert-Jan Kooistra (voorzitter)
  08-06-2018
  Genomineerden zijn bekend en ge´nformeerd voor de wisselbeker 2018. Wie o wie zou het dit jaar zijn. Vanavond nadat iedereen binnen is wordt de winnaar op het Eilandplein bekend gemaakt.

 • Martin Stevens
  17-04-2018
  Hallo , heb zaterdag door de drukte jullie niet kunnen bedanken. Maar bij deze hartelijke dank voor de begeleiding bij QUICK ANGER Hoop volgend jaar weer een beroep op U organisatie te kunnen doen. Vriendelijke groet Martin.
 • Sabine Bootsma Medewerker Park Hoge Veluwe
  03-07-2017
  Beste deelnemers, standhouders, vrijwilligers, collega?s, medewerkers en alle andere mensen die het Weekend van het Paard tot een succes hebben gemaakt,

  Hartelijk dank voor jullie fantastische bijdrage afgelopen weekend! Ruim 4000 bezoekers hebben het afgelopen weekend dankzij jullie inzet en enthousiasme kunnen genieten van een enorme diversiteit aan demonstraties, acts, stands en activiteiten op het gebied van paarden. Voor mij als organisator was het een plezier om met jullie samen te werken.

  BEDANKT! En hopelijk tot volgend jaar.
 • Bert van Horen
  10-06-2017
  Organisatie en vrijwilligers AV Duiven 2017 enorm bedankt voor jullie inzet ! We hebben er met de bewoners, vrijwilligers en personeel van Wooncentrum Zozijn-De Vergert weer een fantastische beleving van kunnen maken. En als kers op de taart .....de wisseltrofee !!! Volgend jaar zijn we er zeker bij....
 • Organisatie avduiven
  09-06-2017
  Beste weggebruiker,

  Hierbij het verzoek of u uw contact gegevens door wil sturen naar info@avduiven.nl zodat we een afspraak kunnen maken
  11-04-2018: Tot op heden niets meer gehoord van Weggebruiker.
 • Weggebruiker
  08-06-2017
  Beste organisatie,

  Bedankt voor uw uitnodiging maar ik moet deze uitnodiging helaas afslaan ivm werken.
  Maar ik sta nog steeds open voor een gesprek.
  Ik hoop dan ook dat er zich op korte termijn zich en mogelijkheid is om het een en ander uit te leggen en toe te lichten.

 • Avduiven organisatie
  08-06-2017
  Geachte weggebruiker.
  Bij deze nodigen wij u van harte uit om vandaag of morgen bij het startbureau langs te komen om over uw ervaring te praten.
 • Weggebruiker
  07-06-2017
  Jammer dat minder positieve reacties worden verwijderd.

  Gisteren een een conflictje gehad met de verkeersregelaars omdat deze niet op elkaar zijn ingesteld, en verkeerde tegenstrijdige aanwijzingen gaven.
  In het begin heb ik ze netjes te woord gestaan totat ik werd uitgemaakt voor asociaal en werd beschuldigd van bijna wandelaars te hebben aangereden(doodgereden),omdat ik te hard langs de wandelaars op zou zijn gereden.
  Wandelaars lopen over de hele breedte van de weg en deze heb ik door telkens kort te claxoneren attent gemaakt hat ik er aan kwam,en ben de wandelaars stapvoets gepaseerd.
  Dit in tegenstelling van een verkeersregelaar op de fiets die mij tot 3 maal toe aan de rechterkant via de berm inhaalde.
  In het regelement van de avd staat dat de deelnemers het overige verkeer niet mogen hinderen, maar dit word totaal niet gehandhaafd.
  Niet door de verkeersregelaars maar zeker ook niet door de begeleiders van de diverse groepen.

  Erg erg jammer dat er door de verkeersregelaars op zo\'n onprofecionele manier werd gehandeld.

  Zou graag eens een keer bij een evaluatiegesprek aanwezig willen zijn om mee te praten over gevaarlijke situaties en gedragingen.

  Neemt niet weg dat ik alle wandelaars en de organisatie succes wens met de nog af te leggen kilometers
 • Jan Wandelaar
  07-06-2017
  Wat een geweldig evenement weer!.
  Wandelweer was iets minder maar ja, dat heeft niemand in de hand. Verder weer volop gezelligheid en veilige oversteken.
  Langs deze weg wens ik iedereen die mee helpt weer veel succes en voor de wandelaars veel wandelplezier!
 • Sint en zijn Pieten
  13-11-2016
  Ik vond het een fantastische dag persoonlijk! Uiteraard zijn er altijd wel wat verbeterpunten. Maar net als voorgaande jaren was jullie inzet voor de volle 100% en in mijn ogen volledig naar tevredenheid. Realiseer me nu eigenlijk dat ik niet meer met jullie op de foto ben geweest ? verder onwijs bedankt!
Laat zelf een leuk bericht achter
Plaats je mooie bericht