Gastenboek
 • Trees Wandel
  16-01-2019
  Beste Esther en Marco,
  Ik constateer tot mijn schrik dat mijn eerdere bedankmail jullie niet heeft bereikt.
  Allereerst wens ik jullie alle goeds toe voor 2019: goede gezondheid en veel werkplezier!

  Daarnaast wil ik jullie namens alle lionsvrouwen van lionsclub Renkum Airborne wederom bedanken voor jullie inzet en samenwerking incl. al jullie andere collega?s tijdens de Kerst- en wildfair op 9 december 2018 bij kasteel Doorwerth.

  Mochten jullie nog tips, verbeter- of aandachtspunten hebben waar wij van kunnen leren dan vernemen wij dat graag.

  Wij hopen ook dit jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. Wanneer de datum definitief is dan laat ik weer van mij horen.

  Met hartelijke groet,
  Trees Wandel
  Lionsclub Renkum Airborne.
 • via www.facebook.com/Trail.Xperience.Veluwezoom
  05-11-2018
  Hallo,

  Ik wil toch even iets kwijt. En de meesten kunnen zoiets via facebook doen, maar als je geen facebook hebt, tja, dan kom je er bekaaid van af! Dus dan moet ik maar iets \'actiever\' zijn om te zeggen wat ik zeggen wil. Want zonder al te sentimenteel te gaan doen wil ik jullie complimenteren voor weer een heerlijk evenement twee weken geleden, de 4parkentrail. Dit was pas de tweede keer dat ik hem liep, maar ik vond het vorig jaar zo \'lekker\', leuk en goed georganiseerd, dat ik al uitkeek naar dit jaar! En laat ik er niet om heen draaien: ik kijk nu al uit naar volgend jaar! Gewoon een heerlijk parcours, ongedwongen sfeer, ach, gewoon top. Ik loop geregeld een trail hier in het Nederlandse (hoewel ik echt wel moet bekennen dat ik zeker niet iemand ben die echt voor de lange afstand/trail gaat!) en laat ik heel eerlijk zijn, er zijn wat meer \'pretentieuze\' trails c.q. organisatoren die het echt niet zo voor elkaar hebben als jullie! Chapeau! En het voelt altijd als een dooddoener, maar een bijzonder woord van dank voor de vrijwilligers/mensen die bij wegovergangen etc staan. Ik probeer ze altijd tijdens de trail al te bedanken, maar ik weet niet of het echt altijd aankomt hoe dankbaar wij lopers moeten zijn dat ze daar staan!

  Goed, genoeg complimenten nu! Maar ik wilde het toch eens gezegd hebben! Ga zo door en tot volgend jaar!

 • Org. Herdenking Oosterbeek
  23-09-2018
  We hopen dat jullie inmiddels een beetje opgedroogd zijn. En weer op temperatuur zijn.
  Wat een regen en wat was het koud op het laatst.

  Vanavond lekker een warme chocomelk en de voetjes omhoog.

  En toch vinden we dat we, ondanks dat het weer slecht was, we met ons allen en ieder op zijn plaats een waardige herdenking hebben laten plaats vinden.
  En daar willen we als organiserend team jullie hartelijk voor bedanken.
  We hebben waardering voor jullie inzet en doorzettingsvermogen. Want het weer zat echt niet mee.
  Chapeau voor jullie allemaal en nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet en doorzettingsvermogen
 • Gert-Jan Kooistra voorzitter
  09-06-2018
  En de winnaar is: de wereldwijzer! Gefeliciteerd
 • Gert-Jan Kooistra (voorzitter)
  08-06-2018
  Genomineerden zijn bekend en geÔnformeerd voor de wisselbeker 2018. Wie o wie zou het dit jaar zijn. Vanavond nadat iedereen binnen is wordt de winnaar op het Eilandplein bekend gemaakt.

 • Martin Stevens
  17-04-2018
  Hallo , heb zaterdag door de drukte jullie niet kunnen bedanken. Maar bij deze hartelijke dank voor de begeleiding bij QUICK ANGER Hoop volgend jaar weer een beroep op U organisatie te kunnen doen. Vriendelijke groet Martin.
 • Sabine Bootsma Medewerker Park Hoge Veluwe
  03-07-2017
  Beste deelnemers, standhouders, vrijwilligers, collega?s, medewerkers en alle andere mensen die het Weekend van het Paard tot een succes hebben gemaakt,

  Hartelijk dank voor jullie fantastische bijdrage afgelopen weekend! Ruim 4000 bezoekers hebben het afgelopen weekend dankzij jullie inzet en enthousiasme kunnen genieten van een enorme diversiteit aan demonstraties, acts, stands en activiteiten op het gebied van paarden. Voor mij als organisator was het een plezier om met jullie samen te werken.

  BEDANKT! En hopelijk tot volgend jaar.
 • Bert van Horen
  10-06-2017
  Organisatie en vrijwilligers AV Duiven 2017 enorm bedankt voor jullie inzet ! We hebben er met de bewoners, vrijwilligers en personeel van Wooncentrum Zozijn-De Vergert weer een fantastische beleving van kunnen maken. En als kers op de taart .....de wisseltrofee !!! Volgend jaar zijn we er zeker bij....
 • Organisatie avduiven
  09-06-2017
  Beste weggebruiker,

  Hierbij het verzoek of u uw contact gegevens door wil sturen naar info@avduiven.nl zodat we een afspraak kunnen maken
  11-04-2018: Tot op heden niets meer gehoord van Weggebruiker.
 • Weggebruiker
  08-06-2017
  Beste organisatie,

  Bedankt voor uw uitnodiging maar ik moet deze uitnodiging helaas afslaan ivm werken.
  Maar ik sta nog steeds open voor een gesprek.
  Ik hoop dan ook dat er zich op korte termijn zich en mogelijkheid is om het een en ander uit te leggen en toe te lichten.

 • Avduiven organisatie
  08-06-2017
  Geachte weggebruiker.
  Bij deze nodigen wij u van harte uit om vandaag of morgen bij het startbureau langs te komen om over uw ervaring te praten.
 • Weggebruiker
  07-06-2017
  Jammer dat minder positieve reacties worden verwijderd.

  Gisteren een een conflictje gehad met de verkeersregelaars omdat deze niet op elkaar zijn ingesteld, en verkeerde tegenstrijdige aanwijzingen gaven.
  In het begin heb ik ze netjes te woord gestaan totat ik werd uitgemaakt voor asociaal en werd beschuldigd van bijna wandelaars te hebben aangereden(doodgereden),omdat ik te hard langs de wandelaars op zou zijn gereden.
  Wandelaars lopen over de hele breedte van de weg en deze heb ik door telkens kort te claxoneren attent gemaakt hat ik er aan kwam,en ben de wandelaars stapvoets gepaseerd.
  Dit in tegenstelling van een verkeersregelaar op de fiets die mij tot 3 maal toe aan de rechterkant via de berm inhaalde.
  In het regelement van de avd staat dat de deelnemers het overige verkeer niet mogen hinderen, maar dit word totaal niet gehandhaafd.
  Niet door de verkeersregelaars maar zeker ook niet door de begeleiders van de diverse groepen.

  Erg erg jammer dat er door de verkeersregelaars op zo\'n onprofecionele manier werd gehandeld.

  Zou graag eens een keer bij een evaluatiegesprek aanwezig willen zijn om mee te praten over gevaarlijke situaties en gedragingen.

  Neemt niet weg dat ik alle wandelaars en de organisatie succes wens met de nog af te leggen kilometers
 • Jan Wandelaar
  07-06-2017
  Wat een geweldig evenement weer!.
  Wandelweer was iets minder maar ja, dat heeft niemand in de hand. Verder weer volop gezelligheid en veilige oversteken.
  Langs deze weg wens ik iedereen die mee helpt weer veel succes en voor de wandelaars veel wandelplezier!
 • Sint en zijn Pieten
  13-11-2016
  Ik vond het een fantastische dag persoonlijk! Uiteraard zijn er altijd wel wat verbeterpunten. Maar net als voorgaande jaren was jullie inzet voor de volle 100% en in mijn ogen volledig naar tevredenheid. Realiseer me nu eigenlijk dat ik niet meer met jullie op de foto ben geweest ? verder onwijs bedankt!
 • Theo
  08-10-2016
  Mensen allemaal bedankt voor jullie jarenlange inzet we hebben jullie vorige week al bedankt tijdens ons patroonsfeest maar hopen nog vele jaren van jullie hulp te mogen genieten want dat is het voor ons het veiligste wat er is.

  Groetjes Gilde St. Remigius.
 • ICCCR - CitroŽn treffen 2016
  20-08-2016
  Ik heb iedereen die als ICCCR-vrijwilliger langs de weg heeft gestaan een bedank mailtje gestuurd. En toen ben ik jullie vergeten. Dat staat me mooi. Terwijl jullie taak nog eens duidelijk zwaarder was dan die van ons, jullie waren het eerste punt waar mensen tegengehouden moesten worden, waar mensen moesten keren en daar soms helemaal niet blij mee waren. We hebben dagen gehad met meer dan 10.000 bezoekers (14.000 op zaterdag gaat het gerucht). Die zijn allemaal goed en veilig binnengekomen. Dankzij jullie inzet. In het begin moesten wij er nog een beetje in komen. Waardoor drinken en eten in eerste instantie slecht verzorgd was. Hebben jullie doorstaan - ondanks de lange shifts die jullie draaiden. Ik heb bewondering voor jullie professionaliteit, van jullie allemaal. En de flexibiliteit om te reageren als er aan onze kant weer eens iets net even anders liep dan bedacht. Dus nogmaals: ontzettend bedankt dat jullie dit hebben willen doen.

  Groetjes,

  Joost Verhoeven
  ICCCR2016 werkgroep Verkeer
 • Didam op Stelten
  11-06-2016
  Zoals dat gaat met alle dingen waar je naar uit kijkt: het vliegt voorbij en zo ook Didam op Stelten 2016. De weergoden waren ons goed gezind en we hebben van veel mensen enthousiaste reacties gehoord over de opzet van de dag. Wij willen jou middels deze brief ONTZETTEND bedanken voor jouw inzet, deelname en/of bijdrage. Zonder jou zou het niet zo’n succes geweest zijn; dankjewel.
 • Nieuwsbrief Wiekslag
  11-06-2016
  AVOND-4-DAAGSE Ook dit jaar heeft De Wiekslag zich van zijn beste kant laten zien tijdens de 31e Avond-4-Daagse. Tussen alle andere scholen van Duiven, Groessen en Loo was De Wiekslag weer goed zicht/hoorbaar. Iedereen uitgedost in Griekse en/of Romeinse kleding, keurig lopen en hard zingen. Wat een wandelfeest! Dat is ook bij de organisatie van de Avond-4-daagse niet onopgemerkt gebleven. Want dit jaar zijn we voor de VIERDE keer genomineerd! Helaas hebben we de wisselbeker niet gewonnen, maar de woorden van Sami uit groep 5 geven ons zeker moed voor volgend jaar: ‚ÄúVolgend jaar gaat De Wiekslag winnen!‚ÄĚ We gaan er in elk geval weer een h√©√©l mooi wandelfeest van maken! Via deze weg willen we scouting Duiven van harte feliciteren met het behalen van de eerste prijs. Namens De Wiekslag willen we AV Duiven, de Avond4Daagsecommissie, de marsleiders, de hulpouders, de OR, Tenniscentre Duiven, fruitkwekerij de Stokhorst, het team maar vooral onze ouders en leerlingen bedanken voor deze geweldige 31e editie van de Avond-4-Daagse. Dankzij de enorme inzet van iedereen is het weer een fantastisch succes geworden!
 • CV de Nathalzen
  09-02-2016
  Beste allemaal,

  Optochtbegeleiders, EHBO\'ers, juryleden, sponsors/ verzorgers van het ontbijt, hulp achter de schermen, iedereen die gisteren (bijna) vrijwillig geholpen heeft... Graag wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan het succes van Blauwe Maondag 2016. Hopelijk mogen we volgend jaar (maandag 27 februari 2017) weer een beroep op jullie doen!

  Groet namens commissie en vereniging,
 • Paul Ouwerkerk
  08-06-2015
  Zin in gratis ijs ? Mario ijs uit Westervoort heeft een fotowedstrijd op Facebook gestart .
 • Gert-Jan Kooistra
  04-06-2015
  Ja hoor, we zijn van start gegaan. Met ruim 2400 ingeschreven lopers op de diverse afstanden, wordt editie 30 weer een fantastische happening. Met dag 1 en 2 achter de rug, kijken we uit naar dag 3 en 4. Vandaag voor de ingeschreven lopers een gratis ijsje van de Rotary op het eilandplein en morgen op de grote verzamelplek bij familie de Kinkelder krijgen de ingeschreven lopers van ons (Avondvierdaagse Duiven) en van ijssalon La Calamita een gratis ijsje (meerdere smaken beschikbaar) vanwege onze 30 verjaardag.
 • Gert-Jan Kooistra
  28-05-2015
  Nog even en dan????. editie 30 van onze Avond vierdaagse in Duiven, Loo, Groessen en omstreken. Wij als organisatie zijn benieuwd wat onze deelnemers doen (in welke vorm dan ook) om dit lustrum te vieren. Ons verzoek is wel, laat geen rommel achter, ook niet op de laatste avond bij de intocht. Na een drukker week \"werken\" voor onze vrijwilligers, eindigt de vierdaagse traditioneel met het opruimen van het Eilandplein. Hoe minder afval er gecreŽerd wordt, hoe fijner wij dat allemaal vinden en zijn we die vrijdagavond snel klaar. Alvast onze grote dank voor het meedenken en meewerken hieraan!. Fijne dagen gewenst met veel loopplezier. Namens bestuur en alle vrijwilligers.
 • Kom in de Kas
  01-05-2015
  Gisteren waren we met het bestuur van Kom in de Kas bij elkaar om de open dag te evalueren.
  Namens het bestuur wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie inzet tijdens deze dag. Ook van de deelnemende bedrijven hebben we diverse positieve reacties gehad.

  We hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen.
 • Sint Nicolaas
  19-11-2014
  Wat onwijs fijn dat jullie er weer bij waren! Jullie professionele
  handelen heeft wederom bijgedragen aan een onvergetelijke en goed georganiseerde dag!
 • Organisatie BTM Loop
  09-09-2014
  De Tweede Bert Timmer Memorial Loop zit er op??en hoe. Een geweldige opkomst met bijna 500 inschrijvingen, ruim 200 meer dan voorgaand jaar. Dus behoorlijk wat traffic in Horsterpark. Daar kunnen we met zijn allen trots op zijn.

  We hadden ingezet op 300 inschrijvingen, dit werden er tenslotte bijna 500! Ook sloeg de eerste kidsrun aan met een deelname van 52 kinderen.
  We kunnen zeggen, dat we geslaagd zijn in ?een hardloopwedstrijd voor de gehele familie?. De 5 km kenmerkte zich door een sterk deelnemersveld met regionale toppers. Hier zijn ook verbeteringen aangebracht aan het parcoursrecord.

  Ten aanzien van het goede doel kunnen we zeggen, dat ondanks niet alle financiŽle transacties afgehandeld zijn, we wel met zekerheid kunnen zeggen, dat er een AED is toegevoegd aan het netwerk.
  Mede dankzij uw bijdrage en steun hebben we dit kunnen realiseren.

  Nogmaals dank voor uw bijdrage, in welke vorm dan ook, en wij hopen voor de editie van 2015 weer op u te kunnen rekenen.
Laat zelf een leuk bericht achter
Plaats je mooie bericht