airborne herdenking
Op de militaire begraafplaats Airborne in Oosterbeek is afgelopen zondagmorgen 17 september uitgebreid stilgestaan bij De Slag om Arnhem. Hierbij zijn vele honderden soldaten gesneuveld. Dit jaar was de herdenking voor de 79ste keer. Elk jaar helpen de vrijwilligers van AV Duiven belangeloos mee aan dit evenement. 
De herdenkingsdienst begon om 11 uur. We hadden nog wat last van de laatste regendruppels, maar daarna werd het gelukkig droog. Onze taken bestonden uit de bezoekers verwijzen naar de juiste parkeerplaats en het verkeer rondom het evenement te regelen. Hierbij kregen we hulp van vele vrijwilligers van de Airborne organisatie en van de politie.
Ook assisteerden wij bij het vertrek van vele schoolkinderen, de zogenaamde bloemenkinderen, die tijdens de dienst bloemen neerleggen op de graven. Elk jaar komen duizenden belangstellenden naar de herdenking. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers is deze dag perfect gelopen. Dank namens de coördinatoren Esther Albers en Marco Driessen en namens de organisatoren van het evenement.



Terug naar fotoboeken