Verkeerregelaarsgroep Duiven genomineerd
De verkeerregelaarsgroep Duiven bestaat uit een aantal vrijwilligers, die ook actief zijn bij de avondvierdaagse. Zij assisteren bij een groot aantal aantal evenementen in de gemeente Duiven, maar ook daarbuiten. Wat ooit begon met het assisteren bij de processie in Duiven is inmiddels uitgegroeid tot zo'n 100 inzetten per jaar.
Denk daarbij aan de schuttersfeesten, carnavalsoptochten in de Liemers, sportwedstrijden zoals de Midzomerrun, Stuwwalloop, BTM-loop, Hoge Veluwe loop, Duuve te Gek, feestweek Groessen, taptoe Duiven, triatlon Didam, maar ook bij Didam op Stelten en Power Horse, kun je ze tegenkomen. Voor de inzet van de verkeerregelaars wordt weliswaar een vergoeding gevraagd, maar deze wordt bijna geheel besteed aan de materialen en middelen. Mede dankzij de hoofdsponsor van de Avondvierdaagse, Jeroen van de Pavert, kon een aanzet worden gemaakt met de aanschaf van wind- en waterdichte jassen. Inmiddels beschikt de groep ook over professionele portofoons en handlampen met kegels, voor de donkere dagen. Deze vrijwliggers, die in weer en wind, maar ook bij mooi weer belangeloos hun vrije tijd opofferen, hebben uw stem verdiend. 
Meer informatie over de vrijwilligersavond kunt u vinden op www.duiven.nl of op Facebook: vrijwilligersavond Duiven. Vanaf woensdag 18 februari kan er gestemd worden via onze website, per e-mail naar vrijwilligersavond@duiven.nl of via een stembiljet.
 

Terug naar het nieuws overzicht