Kom in de Kas 2012

Op zondag 1 april hadden 13 bedrijven hun kasdeuren geopend voor bezoekers.  Dit waren zeer uiteenlopende bedrijven, van specialisten in paprika of komkommers tot snijbloem en potplantkwekers.

Een aantal bedrijven werkten heel traditioneel en veel met de hand, andere kassen waren ultramodern en voor een groot deel geautomatiseerd. 
Bij deze verschillende bedrijven waren parkeergelegenheden, waar onze verkeersregelaars deze gehele dag druk bezig waren om alles goed en veilig te laten verlopen.
Dankzij het droge weer konden we dit jaar weer rekenen op vele bezoekers, die met de fiets waren, maar ook de twijfelaars kwamen met grote getale met de auto.
Mijn complimenten gaan vooral uit naar de verkeersregelaars, die werkzaam waren in Groessen. Het was deze dag daar erg druk
en vooral zij hadden problemen met te weinig parkeergelegenheden. Om dit op te lossen is er geparkeerd aan de kant van de weg.
Dankzij jullie inzet is ook daar alles prima verlopen en kunnen we met z’n allen terugkijken naar een perfect verlopen evenement. 
Mijn dank gaat ook uit naar de organisatie van kom in de kas die gezorgd hier voor een eten en drinken en een plek om ons tussendoor even op te warmen.

Bedankt voor de samenwerking en hopelijk tot volgend jaar.



Terug naar het nieuws overzicht