Fusie wandelbonden op komst
Wandelbonden slaan de handen ineen bij het organiseren van de avondvierdaagse.

De NWB en de KNBLO gaan dit jaar gezamenlijk de avondvierdaagse promoten. Hiervoor hebben ze een nieuw fris logo gekozen.
De start van de avondvierdaagse in Duiven is ook dit jaar weer op de eerste dinsdag in juni.
Vanaf 3 t/m 6 juni kan er gestart worden op het Eilandplein in Duiven voor de 5, 10 0f 15 km afstand. Deze laatste afstand is een goede training voor de Apeldoorns of Nijmeegse vierdaagse.  De start is om 18.00 uur voor alle afstanden, behalve op de laatste dag. De 5 km start dan pas om 18.30 uur.
De gezamenlijke intocht op de laatste avond vertrekt vanaf een nieuwe locatie. Fa. de Kinkelder heeft haar terrein aan de Veldstraat beschikbaar gesteld, als verzamelplaats voor de wandelaars en muziekkorpsen. Het eerste  muziekkorps vertrekt daar om 20.00 uur naar de finish op het Eilandplein.
Daar staan de leden van de Rotary Duiven klaar met de ballonnen voor de wandelaars. Aan deze ballonnenwedstrijd zijn leuke prijzen verbonden voor op de ijsbaan in december.
Als alle scholen gefinished zijn wordt de AVD-wisseltrofee uitgereikt aan die school, die zich op een positieve wijze gemanifesteerd heeft tijdens de afgelopen vier dagen.
De inschrijving kan nu al plaatsvinden via het inschrijfformulier op de website www.avduiven.nl , waar ook alle andere informatie te vinden is.
Ook het SMS-alert wordt weer actief. Aanmelden kan door GO AVDuiven AAN te sms-en naar 1008.

Terug naar het nieuws overzicht