Carnaval 2012

Ook dit jaar hebben we vrijwilligers geleverd voor het begeleiden van de carnavalsoptochten in Westervoort en Groessen

In Westervoort hebben we dit jaar 2 verkeersregelaars geleverd. Net als vorig jaar hebben ze de afsluiting van de dorpsstraat weer voor hun rekening genomen. Nadat de hele stoet uiteindelijk vertrokken was zijn ze naar het tweede punt gegaan bij de liemersallee. Ook hier hebben ze weer het verkeer op correcte maar ook humoristische wijze geregeld. Heren dank jullie wel voor jullie inzet.

Ook stonden we dit jaar weer met de groep verkeersregelaars in Groessen. Nadat Esther alle
benodigde vrijwilligers had gestrikt hebben we in overleg de coördinatie voor die dag bij een van onze eigen vrijwilligers neergelegd.

Vilma heeft, samen met Raymond, de coördinatie voor die dag gedaan. Vanaf de postenindeling tot en met de debriefing.  Hieronder een kort verslagje van Vilma zelf:

Vanmorgen om 9.00 uur in de auto met de zonnebril op. Om 10.00 uur briefing, erg zenuwachtig 12 personen die naar jou kijken. briefing is redelijk goed gegaan. En dan aan de slag.
En als de optocht om 12.00 uur begint, komt er een enorme hagelbui over ons heen. Richard heeft dan ook echt een witte motor en wij een slaghagel in het gezicht.
De optocht loopt vooralsnog lekker door, totdat ze bij de Wethouder Nasstraat in een keer links af gingen. Optocht zit vast en wagens moesten keren. Nou ja na een klein kwartiertje gaat de stoet weer verder. Een mooie en gezellige optocht, jammer van het weer

En ik kijk lichtelijk tevreden terug op mijn eerste coördinatie evenement.

Allemaal bedankt voor deze fijne inzet. Groetjes, Vilma

Vilma, en alle andere vrijwilligers, Namens ons, de politie en natuurlijk de organisatie van de carnaval in Groessen hartstikke bedankt voor jullie inzet en op naar de volgende.

Na afloop van de optocht in groessen was er nog een kleine verassing voor Raymond. Hij heeft zijn opleiding tot beroepsverkeersregelaar  met goed gevolg afgerond en heeft zijn diploma gekregen

 

Raymond, van harte gefeliciteerd!

 



Terug naar het nieuws overzicht