Avondvierdaagse 2020 afgelast
Nagenoeg alle activiteiten en evenementen worden afgelast. Inmiddels zijn er ook al vele evenementen afgelast waar onze (vrijwilligers) verkeersregelaars voor waren ingepland en er zullen er nog vele volgen. 
 
U heeft allen ongetwijfeld de persconferentie van 23 maart jl op TV gezien of anders vernomen via de journaalberichten dat onze overheid tot 1 juni aanstaande alle evenementen heeft verboden. 
 
Wij hebben als bestuur van de Avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo daarom unaniem besloten om de 35 editie (2020) van de Avond4daagse dit jaar niet door te laten gaan. Alhoewel ons evenement na 1 juni aanstaande wordt gehouden willen wij geen onnodig risico nemen om de gezondheid en veiligheid van onze vrijwilligers en alle deelnemers in gevaar te brengen. We gaan allemaal onzekere tijden tegemoet en weten niet wat er de komende twee maanden aan verdere ontwikkelingen gaan plaatsvinden, positief of negatief.
Als we in de wereld om ons heen kijken hebben wij het vermoeden dat we er zeker nog niet zijn, ook niet na de komende twee maanden. Vandaar ons besluit om de avondvierdaagse dit jaar geen doorgang te laten hebben.
Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten, maar deze keuze is voor ons op dit moment de enige juiste keuze.
 
Namens het bestuur van de stichting Avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo
Gert-Jan Kooistra
Voorzitter
 

Terug naar het nieuws overzicht