Het zit er weer op
Op dinsdag begonnen met goed wandelweer en ook de woensdag voor de meesten. De laatste groepen op de 10 en 15 km kregen echter een flinke bui over zich heen en meldden zich als "verzopen katten" af. Desondanks bleef de sfeer erg goed.
De derde dag was het weer uiitstekend wandelweer. De laatste dag was het weer uitstekend. Vanaf de Veldstraat liepen de lopers, begeleidt door 7 muziekkorpsen, via een haag van toeschouwers, naar het eindpunt op het Eilandplein, waar de beloning wachtte.
Voor iedereen was er weer een ballon om mee te dingen naar mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de Stichting Winterevenementen Duiven. Ook de wisseltrofee moest nog uitgereikt worden en dit jaar werd het een strijd tussen de Wiekslag, Wereldwijzer en Joannesschool, met als uiteindelijke winnaar de Wiekslag.
Van alle dagen is er een foto impressie gemaakt, die te zien is op deze site.
We bedanken iedereen, die heeft bijgedragen aan dit fantastische evenement, dat zijn alle vrijwilligers, sponsoren, beheerster CC 't Eiland, medewerkers gemeentewerken Duiven,  maar ook automobilisten, waarvan het geduld aardig op de proef werd gesteld.
 

Terug naar het nieuws overzicht