Bestuurswisseling

De voorzitters uit het bestaan van de avondvierdaagse naast elkaar.

 

Na 14 jaar voorzitterschap vond Marco Erdhuizen het tijd worden voor een nieuwe voorzitter. Sinds Marco in 1999 het voorzitterschap overnam van een van de oprichters, Stef Schaap, is er een hoop veranderd.
Mede door wettelijke bepalingen konden vrijwilligers niet meer zomaar op straat worden gezet om het verkeer te regelen. Maar ook de kleding moest aangepast worden.
Het werken met sponsoren deed z'n intrede en met name aan onze hoofdsponsor v.d. Pavert Beveiliging, heeft de AVDuiven veel te danken. Het regelen van verkeer werd ook verder uitgebreid.
Niet alleen meer bij de avondvierdaagse, maar inmiddels ook bij zo'n 40 andere evenementen wordt er een beroep gedaan op de vrijwilligers.
Tijdens de vrijwilligersavond droeg Marco de voorzittershamer over aan Gert Jan Kooistra. Gert Jan,directeur van BBA-Duiven, heeft afgelopen editie meegelopen met Marco en wil de uitdaging wel aan.
Om de continuïteit van de avondvierdaagse te waarborgen is er uitbreiding gezocht voor de overige bestuursactiviteiten.
Zo wordt de penningmeester nu bijgestaan door Ellen Kooistra en heeft Dianne de Geus te taak van 2e secretaris op zich genomen.



Terug naar het nieuws overzicht