Voorinschrijving 28e Avondvierdaagse
Dit jaar zijn er weer verschillende Avondvierdaagsen georganiseerd. In Duiven is het van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni 2013. Er zijn verschillende afstanden; 5, 10 en 15 kilometer.
De 5 kilometer is geschikt voor kinderen en ouders. De route loopt door de verschillende wijken van Duiven. De 10 kilometer gaat al weer een grotere omtrek maken. Maar bij de 15 kilometer gaat u dan ook echt de paden verkennen in en om Duiven. Alle routes gaan over verharde wegen. Ze zijn goed te doen met de uitgebreide omschrijving en tevens zijn er de wegbewijzeringen.
Door onze verkeersregelaars wordt u veilig geholpen op plekken waar het verkeer wat drukker is.
De mooiste verhalen ontstaan onderweg. Al wandelend kom je in bepaalde situaties waar je uiteindelijk wel een boek over zou kunnen schrijven. Waarom zouden we dat niet samen kunnen doen. Er begint iemand met zijn avontuur te vermelden en zo sluiten er vast wel meer mensen met hun verhalen aan. Ons gastenboek op de site is daar een mooie plek voor.
Wandelen kan zoveel leuker zijn als je iemand hebt om samen mee op pad te gaan.
Voorinschrijven kan via de site www.avduiven.nl of in de week voorafgaande aan de avondvierdaagse op het adres Anemonenstraat 1, te Duiven 0316-261370.

Terug naar het nieuws overzicht